Om oss

Stavningskontroll - Giuseppe FaraoneVi förstår språkanvändning. Vi använder språk för att kommunicera med andra. När ord är korrekt strukturerade i form av meningar kan språk användas för att kommunicera med andra. Vi förstår hur svårt det kan vara att skriva en korrekt text. Vi finns här för att hjälpa dig.

Giuseppe Faraone och hans team på fyra personer strålade samma för ett enda syfte, att hjälpa människor att använda grammatik och ord på ett korrekt sätt. De visste hur svårt det var för vanliga normala människor att skriva på olika språk. Dessa skrev inte endast på engelska, de visste även om problemen att skriva på grekiska, tyska, ryska, kinesiska och så gott som resten av alla språk i världen. Men, uppgiften var inte särskilt enkel.

Hur kan man hjälpa människor att skriva fantastiska texter? Hur når man sju miljarder människor runt om i världen? Hur ska man kunna tillgodose behoven hos var och en av dessa 7 miljarder? Olika människor läser och skriver på olika språk. Hur kan man hjälpa till på så många språk?

Problemen var många, men beslutsamheten var större.

Stavningskontroll, vår innovativa lösning

Dessa fem personer samlade ihop sig och utvecklade denna innovativa lösning för detta problem. Varför skapar vi inte en portal på nätet där människor kan få kontrollera eventuella stavfel och grammatiska fel på ett enkelt sätt? När beslutet var taget började denna grupp att utveckla det program du använder idag. Det var så allt startade. Detta betyder att man kan åstadkomma vad som helst, bara likasinnade människor arbetar tillsammans.

Denna portal startades av endast fem talangfulla ynglingar som nu har mer än 200 anställda till sin tjänst. Om du någon gång känt att det är väldigt svårt skriva en artikel, har du aldrig använt vårt program. Vi kan korrigera stavning och grammatik på mer än 18 språk. Vi har alla framstående språk från hela världen inom räckhåll, engelska, tyska, grekiska eller kinesiska samt många fler.

Vi har förståelse för att passionen att skriva inte är begränsat till endast det engelska språket. Många unga talangfulla människor vill kunna skriva fantastiska artiklar på många olika språk. Vissa människor är flerspråkiga och kan skriva på fler än ett språk. Vi förstår behovet för var och en av er. Det är därför vi har utvecklat detta program som har stöd för 18 olika språk.

Vår beslutsamhet, din framgång

Vår beslutsamhet att förse er med denna hjälp är så stark att vi beslöt att erbjuda dessa tjänster utan kostnad. Alla kan använda våra Stavningskontroller helt gratis. Vi använder de bästa resurserna som finns tillgängliga på marknaden för att hjälpa till att göra ditt arbete snabbare och enklare.

Vi är engagerade i vårt mål och vi kommer aldrig att debitera dig något, oavsett hur många gånger du använder det här programmet. Allt du behöver göra är att fortsätta detta goda arbete att dela din kunskap genom ord. Tillsammans kan vi skapa en vacker värld. Om du vill kommentera eller nå vårt team av experter kan du kontakta oss. Vi svarar alltid på ditt e-postmeddelande inom 24 timmar. Kontakta oss på: info@stavningskontroll.net när som helst.

Giuseppe Faraones företag och team finns på: Av. de las Jacarandas 2, Burjassot, 46100, Valencia. Vänligen använd formuläret ovan för att kontakta oss. Kontrollera kartan för att se vart vi finns:

Tack för att du använder vårt verktyg och främjar vår hemsida. Med ditt bidrag kan vi hålla vår hemsida levande och gratis för alla.

Referenser och speciella tack

Detta verktyg på andra språk